Belépés tagoknak › társkereső / társkereső randi tippek

Randi tippek

Először vagy itt?
Csatlakozz hozzánk!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
Nemed:
Társkeresés megkezdése

A regisztrációval elfogadod az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

VAGY
Regisztrálj Facebookkal!
társkereső pár

Randi tippek társkeresőknek az első találkozáshoz!

Amikor első találkozóra sor kerül partnereddel már viszonylag sok és használható információval rendelkeztek egymásról, a korábbi levélváltások, a telefonbeszélgetések, vagy a személyi tanácsadó tájékoztatása alapján. Tehát az első randin valószínűsíthetően már két "virtuális ismerős" ül majd egymással szemben.

Randi előtt
 • Érdemes a randi előtt az internet vagy a személyi tanácsadó segítségével telefonszámot cserélnetek, és beszélgetnetek egymással. A mobil szám ismerete hasznos lehet akkor is ha esetleg késtek a találkozóról vagy bármi más közbejön, így biztosan el tudjátok érni egymást.
 • A randi előtt semmiképp ne add ki a másik félnek sem a lakcímedet, sem a munkahelyed címét és egyéb fontos elérhetőségedet! Gondolj csak bele, ha nem ő az, akit keresel (és ezt közlöd is vele), és ő esetleg többet vár a dologtól a randit követően, így biztosan nem tud majd semmilyen formában zaklatni.
Mikor jön el az ideje a randinak?
 • Az első randit akkor érdemes beiktatni, amikor kiváncsiságotok meghaladja azt a szintet amit az interneten, a személyi tanácsadótól vagy a telefonbeszélgetések során szerzett információk nyújtanak, szeretnétek a másikat fizikai valójában, személyesen is megismerni.
 • A kapcsolatfelvételtől számítva az első találkozóig eltelhet akár néhány nap, de akár 1-2 hónap is!
 • Fontos, hogy a saját tempódnak megfelelően kerüljön sor az első találkozásra, ne hagyd magad se siettetni, se visszafogni!

Randi Etikett

 • Mindenképpen menj el a megbeszélt randira! Ha esetleg a távolból nézve partnered nem tetszik, ne fordulj sarkon! Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy megjelensz, hiszen ne feledd, ő is a társkereső klub ugyanolyan tagja, mint te! Számodra is csalódást okozna, ha a kiszemelted faképnél hagyna az első randi alkalmával!
 • Értesítsd a randi partneredet, ha mégis közbejönne valami, vagy késnél!
 • A randi-etikett fontos eleme a megfelelő öltözet megtalálása. Minden esetben nyerő lehet az unásig közhelyesített "sportosan elegáns" ruházat, hiszen így szinte biztos, hogy sem alul- sem túlöltözött nem leszel az első, nagyon fontos randin!
 • A lényeg, hogy a randi előtt és alatt tartsd be a randi etikettet, az általános illemszabályokat, és legyél elfogadható szinten bizalmatlan és elővigyázatos!
 • Amennyiben azt tapasztalod hogy a randi partnered túlzottan erőszakos, közízlést sértő magatartást mutat, vagy a találkozás kifejezetten üzleti célú, kérjük az érintett fél adatlapján adj neki sárga lapot, hogy a többi társkereső tag biztonsága érdekében indokolt esetben kizárhassuk!
Mennyi ideig tartson a randi?
 • Itt is lényeges szempont, hogy az első randi ne nyúljon túl hosszúra, még ha korábban órákat beszéltetek is egymással! Az első randi a közelebbi megismerkedést szolgálja.
 • Előfordulhat, hogy a másik randizó fél az első alkalommal nem önmagát adja! Sokaknak problémát jelent a megfelelő hangvétel és randi-stílus megtalálása.
Randi helyszín választás
 • Mindenféleképpen nyilvános helyszínt válasszatok az első randihoz, hiszen semmi garancia nincs arra, hogy a másik fél teljesen igaz képet állított be magáról a korábbi kapcsolattartás során.
 • Ideális randi helyszín lehet egy kávéház, cukrászda, séta, múzeumlátogatás. Az első randin a vacsorát nem ajánljuk, hiszen teljes unszimpátia esetén rendkívül kínos lehet, hogy hirtelen el kell hagynod a helyszínt!
 • Soha ne egyikőtök lakása legyen az első randi helyszíne! Fontos, hogy nyilvános, és minkét fél részéről jól megközelíthető helyet válasszatok az első alkalomra.
Mivel ne rontsd el az első randit?
 • Az első randi nem az elrontott, elmúlt, eldobott, elhagyott partnerek és sikertelen partnerkapcsolatok kielemzésére szolgál! Ez ettől egy sokkal diszkrétebb téma, nem illik az első találkozón publikussá tenni!
 • Alapvető randi-szabály, hogy mindketten azért randevúztok egymással, mert a jövő fontosabb, mint a múlt, tehát ezzel a randival esetleg a jövőtöket alapozhatjátok meg.
A randi után
 • Amennyiben úgy érzed, hogy a partnered nem teljesíti teljesen az elvárási szintet, de azért nem reménytelen, mindenképpen adj alkalmat egy új randira. Van akinek több idő kell a “feloldódáshoz”, a közös hang megtalálásához.
 • Ha a randi partnerjelölt egyáltalán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket az első randin, akkor azt már ott a helyszínen érdemes és tisztességes közölni vele!
 • Sokan inkább eltűnnek és elérhetetlenné válnak egy kevésbé sikeres találkozó után, a negatív, elutasító választ semmiképp sem így illik közölni a másik féllel! Hidd el, értékelni fogja a korrektséged, és így biztos lehetsz abban is, hogy a randi után pár nappal nem feketít be a többi társkereső előtt az adott társkereső oldalon!

Te milyen randi tippet adnál másoknak?

Oszd meg velünk amit Te fontosnak érzel a randizás előtt, alatt és után hogy a Te véleményeddel is segíthessünk másokat a sikeres társkeresésben:

A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom