Belépés tagoknak › társkereső / társközvetítő kapcsolat

Társközvetítő kapcsolat

Révész DánielKözponti (Budapest) társkereső iroda vezetője

Révész Dániel
Központi (Budapest) társkereső iroda vezetője

Révész Dániel vagyok, a Budapest II. kerületi Cronos Társkereső iroda vezetője.

Az emberek többsége manapság csak közhelynek tekinti, és mosolyog rajta, ha azt hallja, hogy az ember társas lény.

Ám akinek nem adatott meg, hogy a hétköznapi gondokat-bajokat, örömöt és bánatot egyaránt megossza valakivel, az átérzi ennek a mondásnak az igazát. A magány hosszú távon még több magányt szül, és a magányos ember számára a boldogság érzése egyre inkább elérhetetlennek tűnik.

Nem mindenki érzi úgy, hogy egymaga eligazodik abban az útvesztőben, amit egy párkapcsolat kialakítása, a Nagy Ő felkutatása érdekében végig kell járnia. Talán nem tudja, hogyan fogjon hozzá, talán kissé bátortalan... pedig mindenkinek van valahol egy Társa, csak még nem sikerült találkoznia vele.

Ebben segítünk mi Neked a Cronos Társkereső Klub országos hálózatában. Közösen együttműködve megtaláljuk azt a személyt, aki igazán passzol Hozzád!

Megnézem a térképen
Meg akarom találni a párom
A ctk.hu weboldalunk Sütiket és egyéb látogatáskövetési technológiákat használ, hogy javítsuk a böngészési élményt, valamint személyre szabott tartalmat és célzott hirdetéseket jeleníthessünk meg, és megérthessük honnan érkeznek és mit szeretnének látogatóink. További információk
További lehetőségek
Mindet elfogadom